telefoon: 050-3642705
fax: 084-2289790
e-mail: info@ubels-techniek.nl

Onze werkwijze

Als u van ons een product wilt afnemen, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze webwinkel of, als u daar het artikel niet vindt, kunt een opgave van een gewenst artikel sturen naar info@ubels-techniek.nl. Als u niet bekend bent met de juiste benaming e.d. van een door u gezocht product, probeer dan een zo duidelijk mogelijke omschrijving en de eventuele toepassing op te geven.

Het vervolg

Aan de hand van uw opgave ontvangt u van ons, indien nodig na verder overleg, kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte. Bij de offerte krijgt u tevens een bestelformulier. Hierop kunt u o.a. aangeven: de verzendwijze, het verzendadres, uw referentie e.d. Gaat u akkoord met onze aanbieding dan kunt u het meegezonden bestelformulier ondertekenen en aan ons retourneren.
Als wij de bestelbon van u hebben ontvangen, verwerken wij de order. Na het beschikbaar zijn van de artikelen, ontvangt u de factuur voor de levering. De verzending geschiedt direkt na bijschrijving van het factuurbedrag op onze rekening.